Colofon

WATT? is een structureel initiatief van het O&O fonds Netwerkbedrijven, het O&O fonds Productie- & Leveringsbedrijven en het O&O fonds Grondstoffen Energie en Omgevingbedrijven. Meer weten? Neem dan contact met ons op via www.oof.nl.

 

Zoals je uit deze website begrijpt, is de energiesector op zoek naar vmbo’ers, mbo’ers, havisten, vwo’ers en studenten met passie voor techniek. Om te zorgen dat scholieren de energiesector weten te vinden, begon in 2006 de voorlichtingscampagne WATT?.

 

WATT? is een structureel initiatief van het O&O fonds Netwerkbedrijven, het O&O fonds Productie- & Leveringsbedrijven en het O&O fonds Grondstoffen Energie en Omgevingbedrijven. In het bestuur van deze Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen zijn werkgevers- (WENb) en werknemersorganisaties (Abvakabo FNV, CNV Vakmensen en MHP) vertegenwoordigd.

 

 

 

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van het O&O fonds NWb, het O&O fonds PLb en het O&O fonds GEO worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hard copy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.