Home > ENERGIZE > Beroepenfilmpjes

Kijk mee in VR!

Kijk in 360-graden VR mee over de schouders van de monteurs, technici, uitvoerders en engineers die zorgen dat je altijd energie hebt thuis.

Altijd al in een hoogspanningsmast willen staan op 30 meter hoogte tussen 380.000 Volt aan elektriciteit? Of kijk je liever mee over de schouders van de monteurs, technici, uitvoerders en engineers? Want de mensen die in deze vitale beroepen werken, zorgen dat je altijd energie hebt thuis. Dit is je kans om te zien hoe ze dat voor elkaar krijgen!

 

 


Je kunt kiezen:

  • De filmpjes kijken op je telefoon of tablet, en die draaien om achter je te kijken. En natuurlijk kun je die ook in je VR-bril zetten als je die hebt.

  • Op de laptop, en dan met de muis scrollen.

 Nieuwsgierig?

Je zag het al in de filmpjes: het netwerk dat elektriciteit, gas en warmte bij mensen thuis brengt, moet doorlopend onderhouden, aangelegd en uitgebreid worden. Dat is het werk van monteurs en technici gas, warmte en elektra. Allemaal vitale beroepen: want zonder gas, stroom en warmte valt alles stil in ons land. Naar dit soort beroepen is veel vraag. En er blijft veel vraag. Want stroom hebben we altijd nodig.

 

Nieuwsgierig wat voor werk jij zou kunnen doen voor een energiebedrijf? We laten je er meer over zien in beroepenfilmpjes, en in de overzichten van opleidingen in Nederland. Zodat jij kunt zien wat eventueel bij jou past ná je school.